De Beessies

Beessie Edelhert Beessie everzwijn wild zwijn 
Beessie Bever Beessie Vos

Jij en de Beessies

Samen kinderen laten zien hoe belangrijk het is de Nederlandse natuur te koesteren en beschermen. Big Beessies zoekt enthousiaste (natuur)organisaties die de Beessiesproducten willen opnemen in hun huidige aanbod of die op andere wijze een samenwerking aan willen gaan, door bijvoorbeeld gezamenlijk nieuwe producten of activiteiten te ontwikkelen.

Scholen, BSO's en andere organisaties die zich bezig houden met de ontwikkeling van kinderen zijn ook zeer welkom om onze producten af te nemen of om te zoeken naar een leuke samenwerking om kinderen te leren de (Nederlandse) natuur te bewonderen.

Heb je een (online) winkel en passen onze producten goed in je assortiment? We hanteren speciale retailprijzen voor jou.

Heb je interesse, wil je meer informatie, wil je de prijslijst ontvangen of wil je eens afspreken? Stuur dan een berichtje via ons contactformulier.

Trees for All

Omdat Big Beessie de wereld en alle pracht die zij draagt liefheeft, helpen wij de aarde groener te maken en te houden. Voor elke vijf papieren producten die wij verkopen laten wij Trees for All een boom planten in de Filippijnen.

Wil je meer weten over Trees for All en hun projecten, kijk dan op www.treesforall.nl


Comma Concept Store


In de Comma Concept Store hebben wij vanaf oktober 2017 samen met andere ondernemers een eigen winkeltje in een winkel. In een kaartenrek in deze leuke concept store kun je onze kaarten en boekjes kopen.

Amsterdamsestraatweg 271, Utrecht


commaconcept


Imagine Wageningen


Al onze Beessiesproducten zijn vanaf eind november 2017 ook te koop bij Imagine in Wageningen. Temidden van boeken, kunst, design, koffie en taart wachten ze daar op nieuwe baasjes.

Bergstraat 26, Wageningen

www.imagine-wageningen.nl


go2imagine


SoulSisters


Op 30 januari 2018 zijn er een berg Beessies verhuisd van Atelier Kwek in Ede naar SoulSisters in Hattem. De twee SoulSisters hebben een heerlijke mixstore in een historisch pand in hartje Hattem. Naast de winkel hebben zij ook een brasserie met terras met heerlijke hapjes en drankjes en regelmatig vinden er in het pand inspirerende workshops plaats. Hattem is een mooi historisch stadje aan de rand van de Veluwe, mooi te combineren met een bezoek aan het grootste natuurgebied van Nederland, vol met Beessies.

Kruisstraat 3, Hattem

www.soulsisters-hattem.nl


SoulSistersConceptstoreHattem